Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

H&M en Sonia: echt onwaarschijnlijk goed!!!!!

Door Tiany op 02.12.2009

soniahm_10

H&M weet als geen ander hoe ze een goed feestje moeten brouwen en yezzzzzzzz indeed, ze weten ook hoe ze een collectie moeten voorstellen...dat is na afgelopen nacht nogmaals gebleken. De H&M en Sonia Rykiel collaboratie werd afgelopen evening voorgesteld in de  Grand Palais in Parijs en ik kom echt woorden te kort voor het spektakel dat ik te zien kreeg! Fantastisch, fenomenaal, echt buitengewoon prachtig en haast niet te evenaren!

soniahm_07 soniahm_06

soniahm_08 soniahm_09

Om te beginnen was er de kennismaking met the fantasy Paris van Sonia Rykiel, een wereld vol vrouwelijke fantasie, Eifeltoren, Arc De Rykiel en St Germain inbegrepen. Beautiful people, de H&M by Sonia lingerie -die je ter plaatste in première kon kopen- en zooooooveel moois, dat je in feite ogen te kort kwam om alles te zien! Iets na 22u werden we gevraagd om plaats te maken en tja.....daar was dan ook een zeer goede reden voor. De défile ging van start en die werd ons voorgeschoteld in de vorm van een ge-wel-dige parade... om U tegen te zeggen met de ganse collectie lingerie die ik nu ook volledig in mijn lade wil zien en een kleine preview van de Sonia Rykiel knitwear die vanaf februari 2010 in de winkels zal liggen....echt prachtig en de reacties waren dan ook razend enthousiast! 

soniahm_11

soniahm_21 soniahm_22

soniahm_14

soniahm_13

soniahm_15

soniahm_16

soniahm_17

Wat een show, wat een tentoonstelling van mooie vrouwelijkheid en een vrolijk gebeuren op zijn typisch Sonia Rykiel's.....Bij deze laat het algemeen geweten zijn: We just love Sonia pour H&M!!! En bij deze ook alvast wat pics van afgelopen avond, ik heb er 1001 getrokken, de keuze was dan ook moeilijk en ohh ja, de party pics volgen zeker ook nog.

De Preview van de knitwear collectie

soniahm_19

H&M ladies Marianne & Valerie en Veerle Windels

soniahm_20

soniahm_23 soniahm_24

page loaded