Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

A.F. Vandevorst opent guerilla store

Door Angelique op 02.12.2009

afvandevorst  Vanaf vrijdag 18 december en dit gedurende 3 maanden zal je A.F. Vandevorst treffen op een unieke locatie in Antwerpen onder de noemer 'Aktion I'. 

Na 31 maart zal de tijdelijke shop verhuizen naar andere steden. Je mag dit A.F. Vandevorst project eigenlijk niet zien als een shop maar als een installatie waarin de ontwerpers je meenemen in hun wereld. We weten nog niet waar exact Aktion I zal openen en waar de guerilla nog naar toe zal trekken... Maar we hebben wel begrepen dat het stuk voor stuk unieke locaties zullen zijn...denk maar aan oude, nostalgische boetieks, bakkerijen, wassalons enz...

De AF Vandevorst guerilla store zal alle collecties showen van A.F. Vandevorts. A.Friend, Fetisch, Nightfall tot Relics. Keep ya posted voor meer info en bij deze kan je nu al genieten van de A.F. Vandevorst summer 2010 collectie.

page loaded