Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Katie Holmes has gone bananas!

Door Tiany op 29.11.2009

Waarschijnlijk heeft het te maken met het feit dat ik al 2 spruiten op de wereld heb rondlopen, dat ik helemaal hysterisch word bij het zien van de kleine Suri op really not done schoeisel voor een 3 jarig kind. Niet alleen worden de poezelige voetjes van la petite Suri door Katie - über fashion victim- Holmes in peeptoe hakjes gestoken, ega Cruise slaagt er ook in om op stap te gaan met haar kleine en de kousenbroekjes volledig te vergeten....best onverantwoord in de maand november en zeker met de rondvliegende H1N1 griepjes! Wat La Holmes precies schijnt te denken met deze zogenaamde kiddy fashion statement is mij een raadsel, ongetwijfeld is mijn fashion brein hier echt té klein voor!

  suri_hakje_03

Suri eerder dit jaar al gesignaleerd op hakjes, toen dachten we dat het om de grillen van een kind ging.

suri_hakje_01

Maar, neen! Het zijn de grillen van crazy Holmes die trouwens jaarlijks € 250 000 uitgeeft aan de garderobe van haar kleine..... en ehhhhh "Mama, waarom draag jij een coltrui en meneer daar een dikke jas en ikke niets?!"

suri_hakje_02

"Ehhhh mama, waarom dragen jullie nu weer allebei wel een jasje en moet ik het maar met mijn blote armpjes doen?!"

page loaded