Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Malice in Wonderland by Evy Gruyaert

Door Tiany op 28.11.2009

1 4

3 2

Art Direction & Photography by Deborah Bloemen (Conceptbureau  Piksel)

Belmodo.tv was afgelopen donderdagavond weer present in het Antwerpse. Place-to-be? Bed&Breakfast Boulevard Leopold: voorstelling van Evy Gruyaerts gloednieuwe en overigens allereerste juwelencollectie: Malice in Wonderland. Herman Brusselmans deed een pittige intro (over oa kunstvagina's en pony-anussen), er was veel schoon volk, de locatie was top en de champagne vloeide rijkelijk: meer moet dat niet zijn...Of jawel: een wondermooie collectie, en die was er ook!

Wij bij Belmodo.tv wisten tot voor kort nog niet dat Evy naast haar VRT- en Start to Run-carrière ook nog ambities had in de wereld van de jewelry. Maar Evy wist ons te vertellen dat dat plan toch al drie jaar door haar hoofd spookte. Wegens gebrek aan tijd was het er echter nog niet van gekomen. Nu dus eindelijk wel en met succes: met haar eerste Malice in Wonderland-collectie zet ze een beeld neer van een romantische dame, met toch wel een flinke hoek af. Wij zagen heel mooie, fijne armbandjes en kettinkjes met prachtige bedeltjes waarop telkens grappige boodschappen stonden. Ook leuke ringen en oorbellen, die ons meteen naar de winkel zouden doen hollen...Maar voorlopig koop je Malice in Wonderland enkel online, hoewel dat snel zal veranderen, met verkoopadressen in oa Brussel, Antwerpen en Gent. We'll let you know!

Check hier voor de online store, de prijzen van Malice In Wonderland variëren tussen 70 & 300 euro.

8 9

7

5 6

page loaded