Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Colette opent pop-up store in Londen!

Door Tiany op 26.11.2009

Het is eindelijk zover... kult concepstore Colette waagt de kleine oversteek, stapt dus de Eurostar in en trekt naar Londen. Tijdens de komende "feestelijke" weken zorgt Colette voor een pop-up store in de hippe Shoreditch wijk. De Britse mini-Colette zal de place to be zijn voor hot gadgets, kledij, accessoires en zelfs meubels. De nieuwe Colette telg zal Cube Store heten en de shop zal tot 3 januari 2010 open zijn. Bij deze weer een fantastische nieuwe locatie om onze centjes te gaan verspillen aan to-die-for kerstcadeautjes!

colette_londen_01 colette_londen_03

Adres van deze nieuwe hot spot is Boilerhouse, The Old Truman Brewery, Londen, E1 6QL.

page loaded