Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Outfits & de identiteitscrisis

Door Tiany op 23.11.2009

Trust me, ik kamp ook regelmatig met een "identiteitscrisis" en ondanks de bergen kleren in mijn kast beweer ik ook vaak echt niets om aan te doen te hebben! Perfect normaal & een veel voorkomend fenomeen,  blijkbaar zit het "getwijfel over je outfit" in het vrouwelijk DNA en gelukkig moet is steeds wel ergens zijn, waardoor ik soms gewoonweg knopen moet doorhakken en vertrekken met doorgepast outfit n°7 of n°8. Meestal is dat ook de reden van mijn rétard....nu begrijp ik eindelijk waarom ze het "fashionably late" noemen! 

Afgelopen week ben ik helemaal in de ban geweest van geknoopte ceintuurtjes, mijn dierbare pantalons en de perfecto van Angelique. Heb dan ook de zoektocht ingezet naar de perfecte perfecto....alle tips zijn bij deze welkom wink

looks_tiany_week_48_09

-Angelique's perfecto

-COS kanten jurkje

-Marni collier

looks_tiany_week_48_06

-New York excuse groene zijden jurk

-Filippa K zwarte gilet

-geknoopte ceintuur (Foxhole - Antwerpen)

-gestipte kousen Cette

-zwarte enkellaarsjes Sergio Rossi

looks_tiany_week_48_02

Urban Outfitters headband & veel kettingen

looks_tiany_week_48_04

LOVE LOVE LOVE geknoopte ceintuurs

looks_tiany_week_48_03

LOVE LOVE LOVE my Chanel 2.55

looks_tiany_week_48_08

-Rue Blanche paarse bloes

-Dries Van Noten pantalon

-Dallas & Vegas collier

-Sergio Rossi pumps

looks_tiany_week_48_05

looks_tiany_week_48_07

-Rue Blanche oudroze gilet

-Rue Blanche oudroze zijden bloesje

-Zara pantalon

-Diesel ceintuur

-Chloé boots     

page loaded