Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Harald The Dreamer heeft belmodo.tv doen dromen!

Door Tiany op 22.11.2009

HL_01 HL_09

Een afgeladen volle kerk in Borgerhout, waar de plaatselijke pastoor een zonde voor zou begaan (lees een beetje afgunst), is het decor van de "I'm a Dreamer" collectievoorstelling. Ik rep me meteen naar de kleine maar gezellige backstage waar het haar ijverig in een nette mis en plis wordt gelegd en de lipjes voorzien worden van rode MAC lippenstift. Tussen de mooie dames spotten we leer, heel veel leer, een kaal kopje, een moustache en de steeds lachende oogjes van de jonge sympathieke ontwerper die verantwoordelijk is voor deze collectie; Harald Ligtvoet. Een beetje zenuwachtig maar voldaan omdat na maanden van harde labeur het eindelijk bijna zover is groet hij mij terwijl hij zijn madammen in de voor hen bestemde jurkjes hijst. Ik krijg alvast een kleine glimps van de collectie te zien en kan niet wachten tot het geheel aan ons geshowd wordt en beslis daarom ook plaats te gaan nemen voor de moment suprème.......

HL_12 HL_10

HL_13 HL_11

Ondanks mijn kleine peek achter de schermen weet ik niet precies wat ik moet verwachten, maar met de passie en liefde voor de stiel waarmee Harald heel zijn leven al voor originele creaties zorgt kan het niet anders dan een wondermooie show worden.... en indeed onze verwachtingen worden ingelost, want na de zweem van rook die de sacrale kerk nog mystieker maakt doen de Harald ladies hun ding op de catwalk. Veel meer dan "wooooow" en "waaaa, dat wil ik hebben", krijg ik er niet uit en blijkbaar ben ik niet de enige die er zo over denkt, want na het zien van prachtige retro met een Harald twist creaties in geweldige stoffen en uiteraard ook heel veel leer wordt de finale en de opkomst van Harald onthaald met een staande ovatie waar je spontaan een traantje van blijdschap voor de man in je ogen van krijgt. 

HL_14 HL_16

HL_15 HL_08

HL_17 HL_18

Harald straalt van geluk!!!

HL_06 HL_05

Harald & zijn partner Wim en de bedankingen van familie

HL_03 HL_04

Moooooooi is dat en helemaal happy wordt je daarvan! En voor Harald, die zijn 10 jarig bestaan in de fashion vierde moet dit een crème van een droom zijn geweest, wij hopen dat hij nog even niet ontwaakt!

Harald Ligtvoet & zijn ladies...  

HL_19

Deze exclusieve collectie van pièces uniques zal verkocht worden op zaterdag 28 en zondag 29 november in de Minderbroedersrui 9 - Antwerpen telkens van 11u - 18u.

Tiany @ work voor JIM: de show van Harald kan je dus deze woensdag 25/11 checken bij Spotlight.

HL_02

page loaded