Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fluo food & poedels, welkom @ Planet Diesel

Door Tiany op 21.11.2009

diesel_circus_08  Belmodo ladies in Diesel

De Diesel feestjes zijn ondertussen wereldbefaamd, lichtjes gestoord, voorzien van bangelijke vibes en daarom konden we niet anders dan afgelopen vrijdag naar de K-nal in Brussel trekken om getuige te zijn van de Rock & Rave Circus Party, randanimatie included! Voor ons -the lucky hungry ones- werd het feestje voorafgegaan door de meest extravagante maaltijd ooit, bij deze het relaas van een crazy maar bangelijke Diesel avond.

diesel_circus_16 diesel_circus_17

Zoals gewoonlijk arriveerden Angelique en ik fashionably too late op de venue waar we meteen werden onthaald door geschifte clowns die het begrip Rock & Rave wel degelijk hadden begrepen. De selecte groep van gasten werd aan twee lange gedecoreerde tafels uitgenodigd om meteen van start te gaan met een uiterst origineel & lekker diner bestaande uit...hmmm dat weet ik nog altijd niet, maar suikerspinnen en fluo food waren alleszins all over the place. Tussen de gangen door trad menig duif en poedel ten tonele en ondertussen konden we het niet laten van te gapen naar alle clowns en co. Je hoort het al, entertainement van de bovenste Diesel plank...een tikkeltje erover, maar dat vonden we dan ook uiterst amusant! Na de service werden we vriendelijk verzocht de dansvloer te betreden waar heel party hardy circus taferelen ons verder konden vermaken......creeeeezzzzzy & totally Diesel!   

diesel_circus_04 diesel_circus_14

Suikerspinnen & Fluo Food

diesel_circus_13 diesel_circus_12

Poedels & toverduiven

diesel_circus_09 diesel_circus_15

Diesel Ladies Heidi & Laura

diesel_circus_03 diesel_circus_07

Moustachkes & Joost van Bellen

diesel_circus_02 diesel_circus_05

page loaded