Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Chanel Magazine

Door Michael op 19.11.2009

03 Paris_Fashion_Week_Chanel_Spring_Summer_2009_4GMRSgxV_N_l
chanel1 karl-lagerfeld-x-steiff-03

Modehuis Chanel komt binnenkort met z'n eigen modemagazine. Na de kleren, het parfum, de fiets, de sofa tot zelfs hun eigen Segway, en een hele resem andere leuke goodies is het tijd voor het Chanel tijdschrift. Dat zal de naam 31 Rue Cambon dragen, het adres van Gabrielle Coco Chanel in Parijs. Het blad zal te vinden zijn in alle Chanel shops wereldwijd. 

Het blad wordt gemaakt onder de creatieve leiding van überfashiongoeroe Karl Lagerfeld en zal vooral uit beelden bestaan. De exacte datum dat je het tijdschrift mag verwachten is voorlopig nog niet duidelijk. Hopelijk brengt Tiany me een exemplaartje mee ...

Tiany?! wink

page loaded