Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Winkeldochters

Door Michael op 18.11.2009

Eindelijk scoor je die ongelooflijk always wanna have Miu Miu shoes, éénmaal thuis komt de verschrikkelijke ontdekking = ze zijn te groot! OOOHHH MYYYY GOOOODDDDDDD .... tranen? ok, maar wat doe je er dan uiteindelijk mee? De oplossing is nabij dames: Winkeldochters!

Lieve & Anne Hayen, dochters van de in Nederland zeer populaire fashion store eigenares Kiki Niesten, kwamen op het eenvoudige idee om een webshop voor 2dehands top fashion items te beginnen. Wanneer de webshop opengaat is nog niet duidelijk "ergens tussen Sinterklaas & Kerstmis" zeggen ze zelf. Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al hun stuff? Surf dan meteen naar hun website en schrijf je in op hun nieuwsbrief!

Voor alle duidelijkheid: momenteel zouden er al meer dan 1200 stuks in hun database zitten van brands als Chanel, Dior, Alexander McQueen, Vivienne Westwood & Valentino. Connecting closets ... 

Zodra Winkeldochters up & running is, brengt belmodo.tv je meteen op de hoogte!

www.winkeldochters.com

page loaded