Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Underwear as Outerwear Galore!

Door Lies op 18.11.2009

Een van mijn favo Spring/Summer10-trends is nu officieel in gang gezet: 's werelds meest modieuze it-girl Chloë Sevigny zet hem in...en hoe! Op de book launch van Prada afgelopen weekend in...where else...New York, verscheen La Sevigny in een absoluut oogstrelende Miu Miu-outfit. Hij is misschien redelijk bloot, maar toch oh zo stijlvol en hij bewijst nog maar eens dat Sevigny niet voor niets mijn stylehero number one is! Oh no, it's only just wednesday en ik wil nu al in lingerie het weekend in, dat belooft!

chloe1

Underwear as Outerwear zagen we op de catwalk van onder andere Dolce&Gabbana, maar naar mijn bescheiden mening deed Miuccia Prada het met Miu Miu nog beter. I'm loving it...para pa pa pa...

Hier trouwens nog mijn eigenste, brave versie van underwear as outerwear, en wat kant!

chloe2

kanten top: Soaked in Luxury
rokje: H&M

page loaded