Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Chanel wishlist bestemd voor de Sint!

Door Tiany op 17.11.2009

Mijn très fashionabel schoentje staat nu al uit en er steekt een dikke wortel in, 's avonds voor het slapen gaan zing ik luidkeels "Sinterklaas Kapoentje, gooi wat in mijn schoentje,...." en ik blijf maar hopen dat ik in zijn ogen braaf ben geweest. De reden van mijn ijverig "flink-zijn" heet wederom Chanel en na het zien van de geweldige accessoires die Mr Lagerfeld de catwalk opstuurde tijdens zijn "in the country" modeshow van de afgelopen fashion week, ben ik ervan overtuigd dat ik zeer binnenkort niet alleen aan mijn schoen zal staan zingen.

Lieve Sint, je hoeft echt niet alles te brengen, ben al zeer blij met een paar klompjes of met zo'n rieten mandje wink

chanel_wishlist_01 chanel_wishlist_02

chanel_wishlist_03 chanel_wishlist_04

chanel_wishlist_05

chanel_wishlist_06

page loaded