Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Audrey for sale!

Door Patricia op 18.11.2009

Aah, fashion classics, ik ben er dol op! En niemand was in de voorbije eeuw zo classy en zo fashionable als Miss Audrey Hepburn herself. Dat elfengezichtje, die ballerinahouding, die perfecte Givenchykleedjes. Moest ik een vrachtwagen cash op overschot hebben wist ik wel waar ik die op 8 december aan uit zou geven. Op die dag worden namelijk 36 stuks uit de kleerkast van Audrey geveild in Londen, en oh boy, gaat dat een bedragje opleveren! Het gaat over kleding van in de jaren 50 en 60, waaronder twee jurken van Givenchy die Audrey droeg in de films "Paris when it sizzles" en "How to steal a million ".

Audrey

Nu zijn er twee problemen. Ten eerste: die vrachtwagen met geld is bij mijn weten onbestaande (donaties zijn welkom), en ten tweede: ik heb Audrey's smalle taille niet. Moest ik dan toch een Givenchy van La Hepburn in mijn bezit hebben, wil ik wel van "Breakfast at Tiffany's" spelen.

Momenteel neem ik gewoon genoegen met het schrijven van een thesis die deels over "Breakfast at Tiffany's" gaat. Waar moet een mens anders over dromen?

audrey-hepburn2

page loaded