Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

New Look: Gold by Giles

Door Angelique op 14.11.2009

giles_deacon_250x300 Giles-Deacon-voor-New-look250X300
Giles Deacon & een van zijn New Look creaties

Giles Deacon, de jonge en talentvolle, Londense ontwerper, werd in 2006 verkozen tot 'Designer of the Year' tijdens de Britse Fashion Awards en behoort ondertussen tot de hoofdattracties van de Parijse Fashionweek én tekent nu al ' jaar tijdelijke collecties voor New Look.

Met de collectie 'Giles 9' brengt de Britse ontwerper ons terug naar de jaren ’80, met veel Britse inspiratie en glamour…Deze lijn mag omschreven worden als excentriek en ongestructureerd : een mengeling van fluorkleuren, grafische motieven, de terugkeer van de epauletten, kortom : alle elementen verwijzen naar de wereld van Flash Dance en New Wave! We like a lot! 

De collectie vind je nu in de New Look winkel op de Meir in Antwerpen en op www.newlook.com.

page loaded