Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Trends SS10: Transparency

Door Lies op 11.11.2009

Belmodo.tv wil jou uiteraard altijd snel op de hoogte brengen van de nieuwste trends, en al zijn we nog maar net de winter ingedoken, hier zijn we alweer met enkele trends voor het volgende seizoen: Spring/Summer10.

Een van de trends die in het oog springen is zeker en vast transparantie. De economische crisis zorgt voor een tijdsgeest waarin iedereen naar wat doorzichtigheid snakt. Dat uit zich ook in de kledij. Transparante blouses, jurkjes, rokjes,...zijn al wat de klok slaat. De stofjes zijn vederlicht. Zware tijden? Lichte kledij!

Daardoor is er ook extra aandacht voor de lingerie. Op de catwalks zagen we veel meer van de modellen dan gewoonlijk! Vrouwen zullen dan ook moeten investeren in mooi ondergoed volgende zomer. Underwear wordt outerwear!

Als je dus nu al investeert in mooie sheer leggings, transparante blousjes, etc, zit je nog wel voor een tijdje goed!

tr_dolce tr_sophia_k
Underwear als Outerwear en transparantie bij Dolce&Gabbana en Sophia Kokosalaki.

tr_etro tr_marc_jacobs
Transparante blousjes en jurkjes bij Etro en Marc Jacobs.

page loaded