Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Bijna Choo day!

Door Tiany op 10.11.2009

Het is bijna zover, de langverwachte Jimmy Choo voor H&M collectie wordt bijna gelanceerd.... Tijd dus om je iglo tent uit de kast te halen, want je zal echt moeten kamperen als je van plan bent om Choo Shoes te scoren. 

Ik kan je alvast vertellen dat er voor de schoenen een ingewikkeld systeem met armbandjes zal toegepast worden. First come first served met andere woorden, want volgens de kleur van je armband zal je in kleine groepjes toegelaten worden in de zogenaamde "shoe corner", waar je dan 10 minuten de tijd krijgt om total loss te gaan! 

En om je nogmaals een goede reden te geven om toch maar die tent uit de kast te halen (ik raad ook een zeer warme slaapzak aan en een klein flesje whiskey of zo) krijg je bij deze nog eens de presentatie van de collectie door niemand minder dan de funky Tamara Mellon...

ohh en ja, de schoenen zijn hoog maar ze zien er echt geweldig uit en trust me.....ik kan het weten, want een van de zovele Choo exemplaren bengelen nu aan mijn voeten ;o) 

choo_day_01

page loaded