Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Art of The Trench by Burberry

Door Michael op 10.11.2009

art_of_trench_burberry 725c89900fe3768a_emma_watson_for_burberry.xlarger
IMG_1612.JPG 200810100216225229

The Art Of The Trench by Burberry is eindelijk online!!!! Voor iedereen met een speciale band met z'n trenchcoat, of gewoonweg iedereen die er een heeft ... foto's maken (we doen natuurlijk niet liever) en uploaden die handel grin Hiervoor moet je surfen naar www.theartofthetrench.com

Burberry staat al jaren gelijk aan de trenchcoat! Wel, het merk wil afrekenen met z'n ouderwetse imago en start deze maand met een eigen sociale netwerksite " Art of The Trench". Alles draait rond de famous trenchcoat. Alle fans van het belangrijkste Burberry product kunnen foto's uploaden waarop ze te zien zijn in hun favoriete trenchcoat. Iedereen kan reageren en punten geven aan wat volgens jou the best picture is!  

Burberry is niet aan z'n proefstuk toe op vlak van sociale networking. Eerder had het modehuis al 680.000 leden via Facebook.

page loaded