Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

I want Louis Vuitton’s first aid kit…NOW!

Door Lies op 08.11.2009

Ik ben niet zo kleinzerig van nature en ook niet zo erg vaak ziek (damned you perfectly working immune system!), dus overweeg ik voortaan als hypochonder door het leven te gaan, of wie weet doet een beetje automutulatie ook wel the trick. Iemand moet dit fantastische designer gadget toch gebruiken, niet?

Ook al ben ik niet zo'n fan van al te duidelijke mernamen -logo's en -patronen, bij het zien van deze Louis Vuitton first aid kit gooi ik maar wat graag mijn principes overboord: hij is toch gewoon té leuk?!

Deze limited edition LV first aid kit werd gemaakt ter ere van de 150ste verjaardag van het Rode Kruis. Alleen jammer dat dit item niet voor de gewone sterveling als mij is weggelegd. Hij wordt namelijk op 17 november geveild in Sotheby's, en ik vrees voor iets meer dan pakweg 100 euro...Let's hope dat er voor het plebs nog leuke pleisters ofzo in the making zijn...

2LUISV

Louis Vuitton first aid kit, gemaakt voor de 150ste verjaardag van het Rode Kruis.

page loaded