Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Hot brand: Humanoid!

Door Lies op 07.11.2009

Tijdens de Welcome Days van de Antwerpse persbureaus spotte Belmodo.tv uiteraard vele nieuwe collecties. Eentje dat er voor ons alvast uitsprong was de Spring/Summer10-collectie van het Nederlandse label Humanoid. Wij kenden het natuurlijk al, maar het practige aardse kleurenpalet dat ze bij Humanoid gebruikten, de heeeeerlijke snits én de fantastic shoes, fristen ons geheugen nog eens op!

Humanoid zou je echt elke dag kunnen dragen en is in die zin dan misschien alledaags, maar daar houdt de alledaagsheid dan ook meteen op. Het merk werd opgericht door een Arnhems koppel, dat eerder al een hardcore punklijn ontwierp. Deze twee punkers werder ouder en langzaamaan verdween de punk wat meer uit hun leven. En dan kwam er Humanoid, een merk met edgy toetsen, prachtige stoffen en erg vrouwelijk, maar niet té, if you know what I mean... smile
In thuisbasis Arnhem huist de Humanoid-shop trouwens in een kerk! Even if you're not a believer: allen daarheen!

In de SS10-collectie prachtige tinten van grijs, krijt, mosterd en 'prawn', kleuren die zéér '2010' zijn, en vaak erg mooi 'ton sur ton'! Qua stoffen kiezen ze resoluut voor daim, zijde, leder en katoen dat je de hele dag gewoon zou willen aaien!

In Antwerpen koop je Humanoid bij Garderobe National, In Brussel bij Icon, Dressing Room en The Loft, en in Gent bij Twiggy's. Ook in Leuven, Luik en Kortrijk verkoopspunten te vinden.

Hier zie je nog enkele beelden van de huidige Fall/Winter09-collectie! Zin gekregen om te shoppen? Me too, I'm off!

1 2

3 4

11

page loaded