Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Naomi wants you!

Door Patricia op 30.10.2009

Naomi Campbell en talenthouse.com, een online platform voor muziek, mode, fotografie en film, gaan samen Tyra Banks-gewijs op zoek naar " the next big thing" in fashion. La Campbell speurt naar een fotograaf met een passie en oog voor mode. 

Momenteel zal de wedstrijd enkel online gehouden worden, maar er wordt hier en daar al gegist naar het televisiepotentieel van het concept, en terecht. Iedereen herinnert zich nog de legendarische uitbarsting van Tyra Banks bij America's Next Top Model? Naomi could probably do better. Je zou als TV-maker maar gek zijn om niet op die kar te springen. 

We zijn daarenboven ook nog eens benieuwd wat ex-vijandin Miss Tyra Banks over de carrièremove van Naomi denkt. In afwachting van haar reactie snorden we wat oude filmpjes voor jullie op. Sensatie! 

page loaded