Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Primark arriveert in België

Door Angelique op 29.10.2009

image001

Supergoed nieuws voor de fashionaddicts onder ons want de übercoole modeketen Primark is gearriveerd in ons land. Primark is een gigapopulaire store uit Ierland, waar je alle catwalk looks aan spotprijsjes scoort, we like, love, adore!

Het is de 195ste shop die opengaat en de eerste in België. Alleen moet je je wel even vrij maken voor de fashiontrip van je leven want de eerste Primark opent op dinsdag 1 december in... jawel Luik. Belmodo.tv is zot van Luik als shoppingcity, check trouwens hier onze Luikse shopreports!

Voilà alweer een betaalbare mooimaker ook al moet je naar Luik, wij zijn ervan overtuigd dat Primark ook wel snel zijn weg naar Antwerpen, Brussel of Gent zal vinden...tbc!

page loaded