Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

First Look: H&M en Sonia Rykiel!!!

Door Tiany op 29.10.2009

Ok , geen probleem...noem ons maar gerust "intergalactische strebers". Als we jullie maar kunnen verlekkeren op wat de fashion toekomst in petto heeft, vind ik het best wel een eretitel! En zodoende heb ik vannacht nog (!) ergens op een site waar ik de oorsprong niet van ken de allereerste beelden gevonden van de Sonia Rykiel lingerie collectie voor H&M!!!!!!

Vermoedelijk komen deze beelden van een of andere Aziatisch werelddeel, gezien de tekens die wat mij betreft een beetje "ching chang chung" zijn .... maar whateva! Bottomline is, dat we jullie alvast een kleine preview kunnen geven van weer een fantastische samenwerking by H&M. De Sonia Rykiel collectie zal in 2 fases aangeboden worden. Vanaf 5 december mag je naar de H&M shops hollen voor een eerste Sonia Rykiel lingerie lading en in 2010 zal dan de exclusieve kledingscollectie van Sonia Rykiel by H&M gelanceerd worden...We houden je op de hoogte!!!

rykiel_hm_01

page loaded