Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Hot and Steamy in Uniqlo!

Door Lies op 28.10.2009

Vanonder mijn dekentje en met een thermos kamillethee bij de hand, meld ik jullie met droefheid: The flu has got to me! Dit overkomt mij maar één keer deze winter en op zoek naar een goede oplossing, botste ik op deze very nice campagne van de Japanse keten Uniqlo. Je weet wel, de populaire keten die met haar eerste Parijse vestiging meer aandacht kreeg dan de shows zelf, tijdens de Fashion Week in Parijs.

De oplossing om jouw lijf winterproof te maken, luistert naar de naam HeatTech. Het is een reeks mooie, redelijk basic, en vooral lekker warme shirts, die het geheim zijn van elke fashionista die liever niet op Mr. Michelin himself lijkt. Je vindt ze in alle kleuren van de regenboog, en ze zouden zelfs proteïnen bevatten om je huid te hydrateren...Hmmm, eerst zien en dan geloven. Je vindt deze shirts in alle Uniqlo-shops, en jammer genoeg, is dat dus NOG niet bij ons!

Niemand minder dan topfotograaf Mario Testino zit achter deze campagne, en ook supermodellen Coco Rocha, Lily Donaldson, Karlie Kloss, en Erin Wasson zijn present!

Ik heb nog steeds het koud zweet, maar de campagne is alleszins McHot en McSteamy (watching Greys Anatomy!!).

page loaded