Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Nintendo presents: Style Boutique!

Door Tiany op 27.10.2009

Als jong meisje droomde ik altijd al van de fashion bizz....en lucky me,  werd mijn droom in vervulling gebracht. Nu denk ik af en toe dat een "boutique" hebben met geweldig mooie merken echt mijn ding zou zijn, maar de stap zetten is er tot nog toe niet van gekomen...

Zou ik erin slagen een winkel goed draaiend te houden? Is slechts een van de zovele vragen en guess what?! Nintendo (wie had dat ooit gedacht!) zorgt met Style Boutique voor de ideale gedroomde shop waardoor je "de stiel" volledig onder de knie kan krijgen door manager en styliste te worden van je eigen virtuele shop.....I love it already! 

nintendo_01

Om de lancering van dit gebeuren een beetje meer aan de lady te brengen, organiseerde Nintendo dan ook een Style Boutique experience in een van mijn favo 2nd hand winkels in Brussel, namelijk Idiz Bogam. En omdat Style Boutique alles te maken heeft met een volledige look werden een tiental journalisten helemaal onderworpen aan een volledige restyling. Denk dus aan funky kapsels dankzij Toni & Guy, lovely make-up van Mac en styling advies...combineer dit geheel met een game dat volledig afgestemd is op een fashionista en het resultaat is een nieuwe verslaving! Naast zelf styliste spelen, kan je ook nog meedoen aan modeshows, online naar nieuwe spulletjes snuffelen of concurreren met andere stylistes...we like ;o)  

nintendo_02 nintendo_08

nintendo_09 nintendo_11

nintendo_10 nintendo_03

Je start het spel als shop assistant en adviseert je klanten over hun outfits, uiteraard is dat niet vanzelfsprekend, want elke klant heeft haar eigen persoonlijke stijl en dat betekent dus dat ze ook tevreden moeten zijn met wat je hen aanbiedt. Happy klanten zorgen ervoor dat je je eigen winkel kan uitbaten en met de nodige "fashionabele" toewijding kan jouw boutique een virtuele hotspot worden....geweldig toch?! Leuk om te weten is dat ook de "available" kledij en accessoires afgestemd worden op de echte seizoenen, een soort real life dus! En hoe beter je wordt, hoe meer uitnodigingen je krijgt voor belangrijke modeshows, waardoor je echt een super belangrijke virtuele buyer kan worden...wat mij betreft dé perfecte voorbereiding op een zeer modieuze toekomst! 

En omdat wij van Belmodo.tv je graag helpen aan een modieuze toekomst kan je een rode (!!!) Ninetendo DS console met uiteraard een Style Boutique game winnen..... hier meedoen is de boodschap! Succes xoxo

nintendo_04 nintendo_06

nintendo_07 nintendo_05

page loaded