Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Waar hangt Kaiser Karl uit & vooral met wie?

Door Tiany op 26.10.2009

Geloof het of niet, maar een fashion addict als mezelf ontwaakt met de vraag:  "Wat zou de Karl vandaag aan het doen zijn?" Niet altijd een eenvoudige vraag, gezien de man zijn agenda helaas nog niet deelt met mij....Dus rest mij niets anders dan eigenhandig op zoek te gaan naar zijn "whera-abouts" noem het gerust een obsessie, ik spreek graag over een passionele onbereikbare liefde ;o)

Maar bon, waar hangt de Karl dus uit? Wel, op dit moment zit de geniale ontwerper niet ver van mijn roots voor de shoot van de Spring/Summer campagne 2010 en guess who's the face.....La Claudia Schiffer, again! Karl & crew vertoeven momenteel in het Argentijnse Buenos Aires waar ze onder anderen in de wijk van San Telmo een aantaal beelden hebben geshoot in de zogenaamde "Galeria de la Defensa" waar ik 2 jaar geleden nog in heb gewandeld!!!!! Dit tijdens een bezoek aan het formitastische Buenos Aires.

chanel_argentina_01 chanel_argentine_02

Bij deze, lieve belmodo.tv lovers, alvast een aantal achter de schermen beelden van een really nice looking Claudia gehuld in to-die-for Chanel creaties waar ik dagelijks van droom.... Paulo Coelho (de schrijver) heeft me ooit geleerd -in de Alchemist- dat als je iets heeeeel graag hebt, dat dan het universum zich inspant om het je te geven....of misschien is dat gewoon wishful thinking voor het materieel schoons ;o)

chanel_argentina_03

chanel_argentian_05 chanel_argentina_04

page loaded