Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Essentiel & 10 jaar feest!

Door Patricia op 24.10.2009

Happy B-day Essentiel xoxo Belmodo!

essentiel_10

Afegelopen donderdag vierde het Belgische Essentiel zijn 10 de verjaardag en daarom ben ik er nu pas in geslaagd om er iets over te posten.....Om te beginnen zijn de Essentiel feestjes gewoonweg legendarisch en royaal wat de open-bar betreft, wat meestal resulteert in een zekere "off-mode" de dag nadien (lees kater). Aangezien het deze keer om de viering ging van het 10-jarig bestaan duurde die off-mode net iets langer waardoor ik nu pas terug het licht begin te zien! Een fashionista is nu eenmaal ook maar een mens die haar af en toe ook eens stevig laat gaan ;o) Genoeg over de rétard van mijn berichtgeving over de party van het jaar en over naar het belmodo.tv verslag!

Essentiel details...hmmm!

essentiel_10_04 essentiel_10_01

Backstage action!

essentiel_10_16 essentiel_10_17

Model's shoes en devies van de avond

essentiel_10_15 essentiel_10_18

De Waagnatie in Antwerpen was the place to be en werd voor de gelegenheid voorzien van een heuse catwalk waar iets rond half tien maar liefst 1200 very fashionabele genodigden getuige waren van een sexy, strong, powerful en pretty show. De modellen showden ultra-korte, kleurrijke, geometrische en met lovertjes bezaaide creaties tijdens een défilé dat eindigde met zilveren ballonnen, vuurwerk en een overload aan glitters. Op mijn persoonlijke wishlist staan nu alvast de vele catsuits (vooral de blauwe), de pailletten jurkjes en vestjes en de jurkjes met geometrische prints. 

Backstage beauties in Essentiel...

essentiel_10_07 essentiel_10_06

Uiteraard kan Essentiel niet zonder party en na de grande finale werd het modeminnend publiekje naar de party ruimte geloodsd... een unieke setting gevuld met witte chesterfields, een party hardy dansvloer met daarboven een gigantische verzameling discobollen. verder ook nog heerlijke buffetten (met oa heerlijke mini hamburgers en frietjes) en op elke hoek van de zaal de Essentiel open-bar...wat uiteraard heeft bijgedragen tot de "ik-ga-volledig-uit-mijn-dak" sfeer op de live beats van Nathan Ambach & co. Alle ingrediënten voor een geslaagde party waren van de partij, belmodo crew inbegrepen....Hopelijk begrijpen jullie onze delay, maar dat maken we helemaal goed aanstaande maandag met de Essentiel party report & catwalk en bij deze Essentiel....nogmaals bedankt voor de ge-wel-di-ge avond!

Inge en haar killer shoes!

essentiel_10_13 essentiel_10_14

Ballonen, vuurwerk & glitters!

essentiel_10_12 essentiel_10_20

essentiel_10_09 essentiel_10_08

page loaded