Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Steal her Closet: Alexa Chung

Door Patricia op 23.10.2009

TV-presentatrice/ model/ actrice Alexa Chung staat al een tijdje in de spotlights. Niet op zijn minst voor haar creatieve kledingstijl. Belmodo.tv vindt dit helemaal terecht en houdt van de casual stijl van deze creatieve duizendpoot. Why stick to one thing if you can do everything? Dat lijkt zich ook in Alexa's stijl te weerspiegelen.

Little Miss Chung is het product van een Britse moeder en een Chinese vader, en zoals wel vaker voorkomt is deze mix & match uiterst geslaagd. Op haar zestiende werden haar goede genen ook door een modellenbureau gespot en verzilverde Alexa haar looks met een vette paycheck.

alexa3 Alexa4

Sinds 2006, het jaar waarin Alexa voor het eerst voor televisie begon te werken, is haar sterrenstatus enkel de hoogte in gegaan. Momenteel is ze onder andere contributing editor bij de Britse Vogue en presenteert ze haar eigen show op MTV. Things could be a lot worse.

Wij zetten voor jullie onze favo Chung-outfits op een rijtje. Ons favo accessoire? Boyfriend Alex Turner, frontman van zowel Artic Monkeys als The Last Shadow Puppets, die er  stylewise altijd zalig Brits uitziet...

Alexa11
Hanging around

Alex-Alexa4_klein_
Alexa en Alex, inclusief attitude.

alexa8

Killer Louis Vuitton shoes!

alexa12

Alexa10
   Covergirl voor de Britse Elle

alexa_chung alexa6
Links: in een rokje van American Apparel waar ook yours truly al eens mee rondloopt. Rechts: een graag geziene gast op modeshows.

alex-alexa2
Alex en Alexa in de Londense luchthaven Heathrow. 

alex-alexa3

alexa7 alexa5

alexa9

page loaded