Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Eva Longoria & boyfriend voor London Fog

Door Michael op 22.10.2009

eva-longoria--tony-parker-photo eva-longoria--tony-parker-image  
tony-and-eva-photo_552x652 tony-parker-and-eva-longoria_552x598-1

Het Britse brand London Fog is bij ons eigenlijk niet bekend. Toch haalt het merk de pers want het wist niemand minder dan Desperate Housewives actrice Eva Longoria én haar lovely husband Tony Parker te strikken als gezicht van hun allernieuwste reclamecampagne. 

for-london-fog_552x621-1 eva-longoria-naked-pic_552x657-1  

De foto's zijn genomen door fashionfotograaf Nino Munoz. Eva & Tony showen de London Fog accessoires en outerwear collectie. Het is trouwens de allereerste fotoshoot dat de familie Parker - Longoria samen gedaan heeft. De fotoshoot verliep naar het schijnt heel professioneel, het koppel lijkt nog altijd verliefd! Show it Eva! Let Tony feel it!

page loaded