Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

ohhh Baglady!

Door Tiany op 19.10.2009

De aankoop van je allereerste designerbag zou voorzien moeten worden van een serieuze WARNING! Zoiets als: Koop je eerste designertas en be raedy voor de verslaving! 

Draai het of keer het, die eerste dure tas zal niet de laatste zijn...integendeel, voor je het weet ben je ettelijke duizenden euro's lichter en een geweldige collectie Marni, Marc Jacobs, Balenciaga, Balmain en Chanel rijker....noem het een investering of de erfenis van je dochters, de realiteit is gewoon dat je met een zeer dure verslaving zit (ik kan het weten - geef toe een addict te zijn!) Maar whateva, ik ben niet echt een moraalridder en ga alles behalve zeggen wat je wel of niet met je centjes moet doen. Wat ik wel graag doe, is je voorstellen aan geweldige items en wat mij betreft heb ik het gevonden..... Dé ultieme designerbag: wanna-have, geestig en bovenal betaalbaar! Ladies, graag stel ik je voor aan Bagladies.

Het Australische Bagladies zorgt voor oversized tassen (waarin dus heel je hebben en houden in kan) met een groot gevoel voor humor. De Bagladies kan je eindeloos combineren, van stijlvolle shoppingbag over sexy strandtas tot casual handtas. Ze zijn niet alleen leuk (en super betaalbaar), ze zijn ook nog milieuvriendelijk en very stylish. Bij deze doop ik de Bagladies tot nieuwe "It-bag", kwestie dat ik wat méér budgetvriendelijkere aankopen op mijn palmares kan schrijven ;o)    

bagladies_03 bagladies_04 bagladies_05

voor meer info over Bagladies [email protected]

page loaded