Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Trend SS10: Ivory minus Ebony!

Door Lies op 18.10.2009

De fashion weeks are over en ik heb ondertussen al vele uurtjes achter mijn pc gespendeerd om dé next big trend te ontdekken! Gigantische wallen, doorzitwonden en een muisvinger later, heb ik hem gevonden! Next summer it's all about ivory!

Daar ga je mij niet over horen klagen. Ivoor is namelijk zo'n 'rijke kleur'. Waar wit wat te cheap kan ogen en beige wat te 'bergbeklimmerig' (je kent ze wel, die niet zo sexy, beige outdoor gear), is ivoor gewoon perfect! Zowel voor donkere velletjes, als hele bleke, is het een topteint, en dus volgende zomer alomtegenwoordig! Ik mag dan wel gezegend zijn met een bruin vel, en een paar uurtjes felle zon in, let's say, april, is voor mij genoeg om de hele zomer kakbruin te zijn...deze trend is toch nog net dat ietsje cooler op bleke huidjes. Damn! You lucky white girls!

Hier een voorproefje van hoe we er volgende zomer zullen bijlopen.

A1 A7

Pucci, Alberta Ferretti

A2 A3

Fendi, Nina Ricci

A4 A5

Maison Martin Margiela, Vanessa Bruno

page loaded