Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

HOT: my dear sheer leggings

Door Lies op 18.10.2009

De komst van de leggings ligt alweer een paar jaar (jaja, time flies) achter ons. De kneelength-leggings hebben we gelukkig massaal afgezworen, en de legging blijft maar heruitgevonden en verbeterd worden. Nice! De must-haves van het moment zijn de doorschijnende leggings ofte sheer leggings. Die zitten best niet te strak rond je been, het is leuker als ze een klein beetje 'slobberen'!

Ook op de afgelopen fashion weeks waren ze alomtegenwoordig, en dat wil alleen maar zeggen dat je trendwise meteen goedzit voor een tijdje, als je nu investeert in jouw exemplaar. Oa gespot op de catwalk bij Nina Ricci en Marc Jacobs.

Er zijn uiteraard vele variaties op de leggings, maar volgens Belmodo.tv kies je best voor zwart of een wit-teint. Nog een extra tip: bij H&M scoor je nu hét perfecte zwarte exemplaar!

  1 3

Sheers bij H&M en Philosophy

  4 5

Sheer leggings bij Marc Jacobs

page loaded