Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Me the Shopaholic!

Door Tiany op 17.10.2009

Ik moet bekennen dat ik een intergalactische shopverslaafde ben. Ik spendeer uren achter mijn computer op zoek naar de laatste nieuwtjes voor jullie en zodoende bots ik steeds op de mooiste creaties. Mijn verslaving is dus weliswaar werkgerelateerd, maar toen ik mezelf vannacht om 3 uur 's morgens betrapte op het invoeren van mijn Visa gegevens op de site van Forever 21, besefte ik.... dat ik dringend in rehab moet!

Helaas voor mijn portemonnee is dat type rehab nog niet beschikbaar in ons klein Belgiëlandje en laat me daarom maar mijn nieuwe vreugde met jullie delen. Order nummer T0930837 wordt op dit moement "gedispatched" uit de Forever 21 kelders....Het is een überschattig sweaterje met een print van blogster Fifi Lapin, die de modewereld nauwkeurig bestudeert door de ogen van een ontzettend modieuze "lapin". Haar blog is een fenomenale verzameling van very cute tekeningen van Fifi in de meest waanzinnig coole designer outfits. De sweatshirt in kwestie is kortom een collector's item of hoe ik steeds toch wel een mooi excuus vind om mijn aankopen te verantwoorden........

fifi-lapin_01

fifi-lapin_02

Wat je verder hoort te weten is dat Forever 21 de Amerikaanse versie is van Topshop met een onwaarschijnlijk aanbod aan trendy & girly stuff aan zeeeeer betaalbare prijzen...dangerous dus!   

page loaded