Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Eindelijk warme ballerina’s!

Door Tiany op 11.10.2009

Het is weliswaar moeilijk te geloven dat een die hard fashionista als mezelf op iets anders zou kunnen rond hossen dan torenhoge hakken, maar het tegendeel is helemaal waar! Mijn voetjes krijgen dan toch af en toe de nodige rust en dat heb ik te danken aan ballerina's! Ik ben er helemaal gek van en heb dan ook zeker 20 exemplaren in de zotste kleurtjes. Probleem tot nu toe was dat dit comfortabel zittend goedje meestal werd verbannen uit mijn garderobe van zodra de wintermaanden in aantocht kwamen, vanwege té koud! Maar gelukkig heeft het fantastische London Sole (zeer gereputeerd om hun ballerina's en geliefd door oa Kate Moss, Madonna & Gwyneth Paltrow) daar iets op gevonden....so say "hellooooooo" warme ballerina's! Mijn voetjes worden er nu al helemaal blij van...

London Sole pakt deze winter dus uit met ballerina's gevoerd met zachte faux fur of konijn. Het aanbod aan kleurtjes is enorm en het comfort meer dan optimaal! Denk aan lekker plat, stylish, zacht van binnen en lekker warm, wat wil je nog meer?! In je kast halen is dus de boodschap. 

London_Sole_Fur_01

meer info: www.londonsole.be

Nog even "communiceren" voor de liefhebbers van onze beestjes: London Sole gebruikt uitsluitend restbont van konijntjes.

page loaded