Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Pepe Jeans helpt de 4de wereld

Door Angelique op 10.10.2009

pepe500x198

Pepe Jeans zet een grote actie op poten om kansarmen een hart onder de riem te steken. Lever tussen zaterdag 31 oktober en maandag 30 november je oude jeans in bij Pepe Jeans en je helpt de vierde wereld én je ontvangt een cadeautje.

Slechts 1 voorwaarde de jeans moet proper zijn, het maakt niet uit hoe oud die is...Je kan je oude denim binnenbrengen bij verschillende Pepe Jeans shops zoals die van Antwerpen, Brugge, Brussel, Knokke, Hasselt enz...

Alle info en de shopadressen vind je op www.pepejeans.be

In ruil voor je goede daad ontvang je een bon ter waarde van €20 én je helpt er mensen mee die het helemaal niet breed hebben. Pepe Jeans verzamelt eind november alle ingeleverde broeken en geeft ze aan Solid International. Deze organisatie ijvert voor een menswaardig bestaan voor elk individu.

Onze jeans hangt al klaar!

page loaded