Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ungaro scoort niet met Lindsay Lohan

Door Michael op 08.10.2009

lindsay-lohan-1049-18 lindsay-lohan-1049-20
lindsay_lohan0601 lindsay-lohan-ungaro-show

Lindsay Lohan mocht afgelopen weekend het beste van zichzelf geven als artistic director van Ungaro tijdens de Parijse Fashion Week. Maar het mocht niet zijn want de collectie van Lindsay viel totaal niet in de smaak bij de fashionliefhebbers en modejournalisten. Op het einde van de show kreeg Lohan slechts een flauw applaus. Ungaro wou met de samenwerking vooral het imago van Ungaro verjongen.

De collectie bestaat voornamelijk uit mini-jurkjes, retestrakke broeken en zwoele kleuren. Critici zagen de kleding als te kort, te doorzichtig en vonden dat de collectie afbreuk pleegde op het kwaliteitsvolle imago van Ungaro.

Oei Lindsay moet er best nog eens over nadenken ...

page loaded