Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

SJP voor Halston?

Door Michael op 08.10.2009

sex-city-sarah-jessica-parker_l 1280x1024-satc-1
1280x1024_SATC_3 Marios_Schwab

Modehuis Halston kon actrice Sarah Jessica Parker strikken als gezicht: dat is het gerucht dat de ronde doet. Her en der kan je op sommige sites al vinden dat SJP al getekend zou hebben, maar voorlopig ontbreekt elke vorm van officiële bevestiging. Halston is een Amerikaans label met aan het hoofd Brits designer Marios Schwab. SJP zou het gezicht zijn voor de komende lente/zomer-collectie. De reclamecampagne zou het straatbeeld sieren net op het moment dat de 2de Sex & The City film in de bioscoop gereleased wordt. 

SJP zou voor maar liefst 1 miljoen dollar getekend hebben. Enige probleempje is het haarkleur van Sarah. Halston wil SJP met blonde haren, terwijl de actrice met bruin haar gesignaleerd is op de set van SATC2. Een kappersbezoek zal dus zeker nodig zijn!

page loaded