Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Chanel Tattoo…subliem!

Door Tiany op 08.10.2009

Ik was deze week al eerder helemaal in de wolken van de S/S 2010 show van Chanel meets the countryside, en na het zien van de vele details die Kaiser Karl weer igenieus had bedacht kan ik alleen nog maar zeggen dat ik nu werkelijk hopeloos verliefd ben! Geweldig hoe Mr. Lagerfeld constrast weet te brengen in één en dezelfde collectie: zo zijn er de basket bags met hyper moderne Chanel hangers en dan ook nog de clogs en de blote voetjes....maar mijn bewondering gaat naar de Chanel tattoeages, voorzien van schakkelketting, dubbele Chanel logo en al. Nog nooit eerder in mijn leven heb ik deze permanente vorm van huidbeschildering overwogen, maar plots lijkt een tattoo wel interessanter.....

chanel_tattoo_01 chanel_tattoo_02

chanel_tattoo_03 chanel_tattoo_05

chanel_tattoo_06 chanel_tattoo_04

page loaded