Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Louis Vuitton fashionshow VANDAAG via facebook

Door Michael op 07.10.2009

n173716702677_9621

Voor alle fashion people die vandaag met het juiste been uit bed zijn gestapt, de juiste outfit hebben aangetrokken, die prachtige look hebben opgefleurd met classy juwelen en daar nog wat schitterende make-up en zeemzoete parfum aan toegevoegd ... FASHION ALERT ... want vandaag is er een goeie reden om ff op je werk richting Facebook te surfen. Modehuis Louis Vuitton surft verder de digitale wereld in en schakelt Facebook in voor zijn fashionshow. Louis Vuitton streamt immers zijn fashion show van de Parijse Modeweek met de lente/zomer-collectie 2010 helemaal via facebook. 

2 dingen die je moet doen:

1. om 14:30 afstemmen op Facebook

2. Louis Vuitton op Facebook vinden via www.facebook.com/louisvuitton

In ieder geval veel succes en laat het werk even voor wat het is grin Enjoy, oohja Marc Jacobs is nog altijd creatief directeur bij Vuitton. Dus genieten maar!

page loaded