Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Karl Lagerfeld ook in popvorm

Door Michael op 06.10.2009

KarlLagerfeldDoll2 25_lagerfeld_lgl
KarlLagerfeldDoll karl_homepage

Een van 's werelds beste character designers Tokidoki kreeg de eer toegewezen om een karikatuurpop te ontwerpen van Karl Lagerfeld himself. Tokidoki en Karl stelden de mini Karl zelf voor tijdens de Parijse modeweek. Lagerfeld kreeg natuurlijk ook het allereerste exemplaar. De popjes zijn een beperkte oplage waarvan er wereldwijd slechts 1000 verkocht worden. Europa krijgt er 500 te verdelen. 

De Karl Lagerfeld pop is maar een voorsmaakje van de samenwerking tussen beide heren. Voor de zomer van 2010 mag je 3 t-shirts verwachten van Tokidoki, onder het label K by Karl Lagerfeld. Tokidoki zelf werkte al eerder samen met brands als LeCoqSportif & Fornarina. Het popje straalt vooral zwart wit uit en is o.a. verkrijgbaar de Parijse shop Colette voor 129 euro.  

www.tokidoki.it

page loaded