Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Chanel & The Country!

Door Tiany op 06.10.2009

Ik heb geen woorden voor mijn onvoorwaardelijke liefde voor Chanel! Mijn respect is zodanig groot voor het luxebrand en vooral voor Kaiser Karl dat ik haast niet meer met een kritisch oog over het huis kan schrijven. Daarom ook, laat het bij deze algemeen geweten zijn dat mijn garderobe uitsluitend uit Chanel zal bestaan van zodra ik die EuroMillions in huis haal! 

Voor de zomer van 2010 zorgde Mr. Karl voor een Coco meets The Country sfeertje met uiteraard een grote dosis Avenue Montaigne chic. De collectie werd niet alleen gekenmerkt door de obligate zwart-wit silhouetten en de nodige schakels en tweed maar ook door heel wat vrolijkheid en frisheid die ohhhh zo very Chanel is! 

chanel_country_01 chanel_country_02

Waar haalt hij het toch steeds vandaan?! Dit übermens heeft voor de meesten onder ons de pensioengerechtigde leeftijd behaald en toch zorgt hij jaarlijks voor de winter/zomer Chanel collecties, maar ook voor de Fendi creaties en zijn eigenste Karl Lagerfeld. Daarnaast is er nog de Haute Couture, de zogenaamde Cruise Collecties en de Paris Moscow wondertjes. Verder is de man ook nog zeer actief als fotograaf en zorgt hij dus voor de meeste Chanel campagnes....kortom, Mr Lagerfeld slaagt erin de titel weg te kapen van grootste creativo ever wat mij betreft en bij deze hoop ik dat hij beschikt over een of andere elixir dat hem eeuwig laat leven!  

chanel_country_05 chanel_country_06

Verder nog te zien, naast de wanna-have pastel en lichtkleurige wondermooie goodies, was de surprise act van Lily Allen...die uit of the blue (lees grond) plots ten tonele verscheen om haar nieuwste hit "It's not fair" te brengen. Uiteraard waren ook favo Chanel modellen Lara Stone, Freja Beha Erichsen en niet te vergeten "de zogenaamde Lagerfeld erfgename" Baptiste Giabiconi ook van de partij. 

chanel_country_03 chanel_country_04

Chanel...my heart is in overdrive for you!

page loaded