Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

VIDEO: Naomi Campbell voor JBC

Door Michael op 06.10.2009

naomi naomi2
naomi5 naomi1

Afgelopen maand was topmodel Naomi Campbell in ons land. Campbell is het nieuwe gezicht in de televisiecampagne van JBC, dit kon je al eerder lezen op belmodo.tv! Niet alleen supermodel Naomi speelt een prominente rol in de campagne, je krijgt er ook enkele ontwerpers van JBC, bekende Vlamingen en bekende Walen te zien. O.a. ex-Miss België Sandrine Corman, Walter Van Beirendonck en ook winnares van De Designers Ann Buermans stelen de show. Allez stelen de show voor zover je dat kan doen in de schaduw van Miss Campbell.

So Watch Out for JBC & Naomi Campbell on your little screen! Ooohja het kleedje dat ze draagt kan je voor 39,90 euro op de kop tikken bij JBC uiteraard.

page loaded