Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Katy Perry….geef ons je PFW garderobe!

Door Tiany op 05.10.2009

De ettelijke keren dat ik heb rondgehosst op de Paris Fashion Weeks werden steeds gekenmerkt door talrijke pogingen om er ultra fashionabel uit te zien, maar na de zoveelste blijn veroorzaakt door de torenhoge stiletto's werd mijn PFW garderobe stelselmatig vervangen door comfy stuff om van de ene show naar de andere te kunnen crossen! Helaas kan dus niet iedereen het privilege hebben te mogen vertoeven op die zogenaamde front rows, die felbegeerde plaatsen worden volgens mij standard met chauffeur geleverd zodat je wél in designer outfit en ditto shoes de hele mode marathon kan doorlopen. 

katy_perry_04

Lucky you Miss Katy Perry! Hop op de Eurostar met dikke vette valies & first class ticket om aan Gare du Nord te worden opgehaald door lovely looking Mercedes....het leven kan dan toch glamoureus zijn! En zodoende kan je de shows zonder enige vorm van stress beleven, zelfs een beetje fashionably late komen en inderdaad dus gekleed gaan in de meest fabuleuze creaties zoals La Perry afgelopen weekend in Parijs wist te demonstreren .... we hate you for that, maar zijn wel erg verliefd op je garderobe. 

In volgorde van verschijning: classy in Jean Paul Gaultier, edgy in Karl Lagerfeld en disco diva in Sonia Rykiel.

katy_perry_03

katy_perry_02

katy_perry_01

page loaded