Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fendi, will you marry me?

Door Lies op 03.10.2009

X2

Ondertussen draait de fashion week van Parijs op volle toeren, maar wij wilden toch nog even stilstaan bij één van de allermooiste collecties die we zagen vorige week in Milaan: FENDI !!!

Karl Lagerfeld did it again. Hij bracht voor Fendi een supermooie, vrouwelijke collectie, waarvoor ik gerust een vinger (of een paar, als dat moet) zou afstaan. Ecru en ivoor, kleuren die helemaal in zijn volgende zomer, zijn al wat de klok slaat bij Fendi. Ook de heerlijk zachte, flinterdunne stofjes die Karl gebruikt, zullen we SS10 niet uit het modebeeld kunnen wegdenken. And look at those shoes!!! Belmodo.tv is er helemaal zot van, nu hopen op goede replica's!

x1 x4

x7 x8

w2 x3

x5 x6

page loaded