Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Must-have t-shirt

Door Tiany op 02.10.2009

Feit: iedereen kent The Sartorialist, dé ultieme streetstyle fotograaf... maar, wij van belmodo hebben een bijzonder boontje voor de Franse & vrouwelijke versie van Mr Sartorialist. De lady in kwestie heet Garance Doré. Sexy naam, inderdaad, maar uitermate geschikt voor een geweldige fotografe/illustratrice die als geen ander weet hoe ze het "schoon van de straat" in beeld moet brengen. Lady Garance heeft ondertussen een soort cultstatus verworven, waardoor ze onlangs zelfs door Gap werd gevraagd om naar aanleiding van het 40-jarig bestaan van het merk haar werk te exposeren in een voor de gelegenheid geopende Londense Gap vestiging. Uit deze eerste samenwerking is ook een mini limited edition collectie t-shirts ontstaan die je absoluut in je kast moet halen! Dus voor wie het geluk heeft om in Parijs te vertoeven op 3 oktober....VISIT COLETTE! Omdat je in deze legendarische must-see store vanaf 3 oktober terecht kan voor een van de must-have Garance Doré t-shirts. Voor wie helaas niet in de lichtstad zit..........spring nu in the name of Fashion op de Thalys! You will not regret it!!!!

garance_01 garance_02 garance_03

page loaded