Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

It’s a Balmain jungle!

Door Tiany op 02.10.2009

Ok toegeven, creatief directeur zijn van een modehuis kan niet eenvoudig zijn. Minstens 2 keer per jaar op de proppen komen met een gloednieuwe collectie en dat nog wel een half jaar voor het seizoen goed en wel van start is gegaan! Dan is er nog de druk van die rot journalisten die goedkeurend ja knikken of met een mini "nee" de bloed, zweet en tranen van een gans seizoen volledig teniet kunnen doen..... It's a filthy job, but somebody has got to do it! 

Na New York, Londen en Milaan is het de beurt aan Parijs en onze favoriet van de voorbije seizoenen Christophe Decarnin van Balmain, zorgt weer voor de nodige "wow's". Mr. Decarnin zorgde voor de revival van de epauletten en het lijkt erop dat hij nu op weg is om de "jungle meets miliary meets Xena meets Paard van Troje" look ook HOT te maken. Weliswaar ga je na de wintermaanden terug moeten beginnen aan een onwaarschijnlijk strikt regime om in de Balmain hotpants te passen en waarschijnlijk moet je als gewone sterveling bijna een arm en been neertellen om een gescheurde jeans, jurkje of pull in je kast te halen...maar tja, verblind door het fenomeen mode kan ik niet anders dan goedkeurend "jaaa" knikken en gewoonweg blijven verlangen naar al was het maar een klein "franjeken" Balmain.   

balmain_jungle_01 balmain_jungle_02  

balmain_jungle_03 balmain_jungle_4   

balmain_jungle_5 balmain_jungle_6    

page loaded