Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Marc Jacobs in reality tv-serie?

Door Michael op 01.10.2009

marc-jacobs-et-lorenzo-martone_290 marc-jacobs
Logo_TV_Channel_ai marc-jacobs-has-lunch-with-boyfriend-lorenzo-martone-at-pastis-restaurant2

Alweer een gerucht uit de fashion wandelgangen: designer Marc Jacobs zou een rol krijgen in een reality tv-serie. De realityshow zou gaan over succesvolle homoseksuelen in NY City. De serie is eigenlijk een spin-off van de andere Amerikaanse reality show The Real Housewives. 

Centraal in de show staan verschillende gay playboys uit de NY scène. De designer net als zijn persverantwoordelijken hullen zich voorlopig in complete stilte en hebben noch bevestigd noch ontkend. De show zou de naam ' Kept' krijgen en uitgezonden worden door Logo, het gay televisienetwerk. Audities starten binnenkort in NY en de opnames zelf zouden gepland zijn voor begin november. 

Verloofde Lorenzo Martone  zou dan natuurlijk ook de beeldbuis kleuren, benieuwd welke hilarische taferelen dit allemaal zal opleveren! 

Something to watch, no doubt about that! grin

page loaded