Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Corby-liciuos

Door Tiany op 28.09.2009

"What color is your life?" is de vraag die we voorgeschoteld krijgen door de Koreanen van Samsung. Ongetwijfeld zaten ze dan ook met hun hoofd bij belmodo.tv tijdens het formuleren van dit raadsel, gezien wij één en al keur zijn en ons elke ochtend bij het ontwaken diezelfde vraag stellen....vandaag is dat nogal aan de very Pink side! 

samsung_01 samsung_02

Vorige week trok ik met Samsung en een kleine groep journalisten naar modestad Milaan, waar ik al bij aankomst werd geconfronteerd met de torenhoge stiletto's waarop Italiaanse deernes zich weten voort te bewegen. De vraag of ze hun voeten voorzien van extra "kussentjes" flitste vaak door mijn hoofd, gezien deze langbenige beauties schijnbaar zonder problemen ook nog een marathon zouden kunnen lopen op hakken.    

Nu, wat doe je als je in Milaan arriveert? Wel, shoppen tja!!! Of ten minste doen alsof, zeker als je je begeeft in de zogenaamde "Quadrilatero della Moda", waar de eerste Samsung drop-off voorzien werd en waar zowat alle dure boetieks ter wereld naast elkaar, 4 straten lang en in een vierhoek te vinden zijn. Chanel, Prada, Miu Miu, Sergio Rossi, Marni....arghhhh een fahionista zou voor minder een bank doen ontploffen! Mijn ogen puilden niet alleen uit bij het zien van zoveel materieel schoon bij elkaar, maar ook bij het bewonderen van de zoveelste graatmagere, maar toch wel wreed schone chick lees model! Verklaring... de start van de Milan Fashion Week en dus ja, massa's mooie ladies! Maar bon, wij werden Milaan ingevlogen voor een hoger doel, dat later op de avond tijdens een high-tech event volledig uit de doeken werd gedaan...

samsung_03 samsung_06

De "venue" waar Samsung ons in verwelkomde, werd voorzien van de nodige kleurtjes en confronteerde ons steeds met de vraag "What color is your life"? Na de nodige hapjes en drankjes werden we dan vakkundig begeleid naar een ruimte met middenin een catwalk om dan eindelijk kennis te maken met het nieuw hebbe-ding van Samsung. Door middel van een nog nooit eerder geziene "driedimensionale projectie spektakel" waarin dansers hun ding deden en wij verder trokken door onze "Journey to Color" werd ik verliefd op Corby... Een touch screen gsm met directe toegang tot je favoriete netwerken à la Facebook & Twitter, voorzien van verschillende gekleurde en flashy covers die je naar wens kan wijzigen en nog allerlei andere snufjes die ik nu nog steeds ontdek (want tja, ik lees niet graag handleidingen en zo wordt heel mijn technisch hebben en houden een kleine odyssee). En ja, je raadt het al, de Corby is nu mijn nieuwe communicatieve weapon of choice gezien Samsung zo vriendelijk is geweest van ons te bevoorraden!

samsung_04 samsung_05

samsung_10

Samsung liet het niet enkel bij een spectaculaire Journey to Color, want de dag na de Corby ceremony, werden we nog verder getrakteerd op Milaan. Met een door Samsung voorziene budget (wegens haatmails ;o) houden we het bedrag graag tussen haakjes) maakte ik kennis met een net iets andere Milaan, gevuld met creatieve en originele shops, die ik uiteraard ook uitgebreid zal bespreken in onze belmodo shopping rubriek, dus stay tuned. Onze shop till you drop Corby ervaring werd tot een einde gebracht in het wonderlijke 10 Corso Como, waar we ook konden genieten van een stevige portie Italiaanse keuken aka pasta!  En zo zie je maar, dat een Journey to Color werkelijk Corby-licious kan zijn!  

samsung_08

samsung_07 samsung_09

page loaded