Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Nike én de fashionable topatleten

Door Angelique op 26.09.2009

Eerder deze week lieten we weten dat Dizzee Rascal resoluut kiest voor de Air Max 90 shoes én nog geen 5 dagen later pakt Nike alweer uit.

Een icoonmodel, ’s werelds beste atleten en een topmodefotograaf. Voor de presentatie van de nieuwe AW77 hoodie verzamelde Nike een aantal topatleten voor de camera van de Britse fotograaf David Sims. Onder leiding van Sims en de bekende stylist Karl Templer stonden Maria Sharapova, Sofia Boutella, Alexandre Pato, Rafael Nadal en Kobe Bryant voor de lens in één van Nike’s stijliconen: de AW77 hoodie.

nike500x400
Maria Sharapova strikes a Nike pose

nike500x600
Rafael Nadal looks Nike = hot hot hot!

Mooi!

page loaded