Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Scotch&Soda arriveert in Antwerpen

Door Angelique op 25.09.2009

Het Amsterdamse label Scotch&Soda is net gearriveerd in Antwerpen. Uiteraard was Belmodo.tv er als de fashionchicks bij. Dit sympathieke, ietsje gesofisticeerde maar rebelse modemerk is niet nieuw nieuw nieuw. Scotch en Soda telt al ruim 25 jaar mee op fashiongebied maar is nu voor het eerst in een shopformule te scoren in België. De eerste winkel vind je in Lombardenvest een zijstraat van de Nationalestraat, vlakbij de Kammenstraat, het kloppend modehart van Antwerpen dus.

Eerste impressie? Wauw, de shop straalt vollenbak klasse uit én de kledij is superschoon én jawel heel betaalbaar. Een gemiddelde t-shirt voor €50 én geen opzichtige labeling, we like. Nog beter, labeltje in de hals dat zegt 'thank you for wearing us' we like more!

scotch

En Belmodo.tv zou niet goed bezig zijn als we jullie geen primeur konden meedelen, a ja ;o) We hebben er gewoonweg 2  te melden! Scotch&Soda zal onder de noemer Maison Scotch&Soda vanaf januari 2010 ook een vrouwencollectie lanceren. Voorlopig kunnen alleen mannen en the little boys gekleed gaan in het brand. En tegen 2011 plant het label ook een little lady collectie te launchen.

scotch7 scotch6

Naast een uitbreiding van de collectie en de opening van de eerste shop op Belgische bodem zal je binnenkort ook de Scotch&Soda stores kunnen checken in Brussel, Lier én Leuven.

Belmodo.tv is nu al overtuigd dat Scotch&Soda In België een succesvolle modetoekomst induikt.
 

scotch3

Scotch&Soda
Lombardenvest 34
2000 Antwerpen
www.scotch-soda.com

page loaded