Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Mellow Yellow in BXL!

Door Tiany op 25.09.2009

Wie vaak de Franse contreien bezoekt, heeft ongetwijfeld al eens kennis gemaakt met de geweldige schoentjes van Mellow Yellow. Wel.... ladies, goed nieuws voor de fans van het kleurrijke Mellow Yellow, want vanaf nu kan je ook in Brussel een paar van deze zeer vrouwelijke, democratisch geprijsde en leuke shoes scoren. De Dansaertstraat 98 in Brussel is the place to be om het volledig aanbod Mellow Yellow te kopen, dus ladies...veel succes! En voor wie Mellow Yellow nog niet kent, raden we een bezoekje aan de site www.mellowyellow.fr 

Je bent bij deze gewaarschuwd! De kans is groot dat je op slag verliefd wordt op een fijn paar schoentjes.

Mellow_Yellow_01 Mellow_Yellow_2

                      mellow_yellow_03

page loaded